Skrumlerne-pb3

Skrumlefesten er en sød og hyggelig godnatlæsningsbog for de små, skrevet af den unge debutant Elisabeth Weinkauff og illustreret af Camilla Næsager Nielsen (studerende på Animations-skolen i Viborg).

Fra cirka 4 til 8 år.

Vejledende pris: 159,- kr

 

 

 

 

Anmeldelser

Bibliotekat
“… historien er god og udramatisk samtidig med at den er spændende og har en god fremdrift, hvilket gør den velegnet til yngre børn, som helst ikke vil have det for uhyggeligt, men også gerne vil have spænding.

 

Eva Lucia – reviews & literature

“… en fortælling, som både byder på eventyr i den store skov og også farlige tidspunkter, hvor man spændt holder vejret og venter på, hvad der mon kommer til at ske. Skrumleungerne finder dog hurtigt ud af, at hvis de står sammen, så kan de meget mere end de tror … Skrumlefesten er en sød og humoristisk fortælling om selvom man er lille, så kan man lige så meget som en voksen kan. Vejen er underholdende, sproget er sjovt og finurligt og der er mange gode stunder i løbet af fortællingen, som vil egne sig godt til højtlæsning eller godnatlæsning.”

Tagged on: