Mette Sejrbo, VARULVENS FORBANDELSE (bind 2)

varulven
Emilie må sande, at hendes værste frygt er blevet til virkelighed, præcis som Thursrunen spåede. Vølverne kastes ud i en dramatisk jagt på den mand, hun lukkede ind i sit hjerte. Men kan Emilie gøre, hvad kaldet kræver af hende? Kan hun dræbe ham, når de står ansigt til ansigt?

Imens kæmper Jonas en indædt kamp om sin egen krop. Ulven lokker med et ukompliceret liv uden smerte og skyldfølelse, mens hans menneskelige side nægter at glemme kvinden, han elsker. Vred og desperat følger han et spor, der måske kan ophæve forbandelsen og sætte hans familie fri.

Men ikke alt er sort og hvidt, og mens vølvernes jagt på varulvene spidser til, sniger den mørke sig tættere på sin udvalgte pige end nogensinde før.

 

 

 

Mette Sejrbo, HEKSENS KALD (bind 1)

HeksensKaldFinal

Mytologisk fantasy for voksne.

Emilie vil helst bare være helt normal. Men uforklarlige hændelser sker omkring hendes atten års fødselsdag, og snart bliver hun hvirvlet ind i en overnaturlig verden, som er skjult for alle andre. En verden befolket af vølver, varulve og vampyrer.

Emilie bliver tvunget ud i at vælge, om hun vil fortsætte sit liv som helt almindelig teenager med halvdårlige karakterer og kærestesorger, eller om hun vil følge kaldet som vølve og blive en del af en tusindårig kamp mod ondskab og forbandelse. Et valg, som har uoverskuelige konsekvenser, ikke blot for Emilie selv, men også for hendes familie og venner.

Gyser-forfatter Steen Langstrup om Heksens kald:

“En ny stærk historiefortæller. Glæder mig til at læse videre.”

 

Anmeldt på ‘Bogslottet

“… jeg slugte det råt, og venter efterhånden mere på mit vølvekald end mit brev til Hogwarts.”

 

Anmeldt på ‘Min forestilling om hvad paradis er

Vi ser ikke det hele igennem Emilies øjne, vi for også fornøjelsen af at følge to anonyme herrer, og det fungerer rigtig godt, fordi man først til sidst får at vide hvem de er – jeg var noget overrasket da det gik op for mig hvem det var. Godt gået!

Tusind tak til forfatteren for bogen – jeg glæder mig til de næste i serien, for helt ærligt, den slutning – argh!!

 

Anmelder Sofie D:

En utrolig underholdende og velskrevet roman, der efterlader en hungrende efter resten af serien bliver udgivet. Den hyppige dialog og passager lagret med velformulerede beskrivelser, giver læseren et reelt indblik i hvordan forfatteren selv har forestillet sig begivenheder, samtaler og beliggenheder. Da jeg blev anbefalet bogen synes jeg umiddelbart det var en smule uinteressant at læse om teenagere, når bogens genre er fantasy for voksne, men allerede tidligt i historien får forfatteren trukket én ud af teenager-verdenen, og ind i den mørke og satiriske humorfyldte dialog, som giver den fortryllende ungdomsperiode et voksent og mere mørkt twist på den klassiske forståelse af vampyr/heks/varulv fantasy-genren, som florerer nu til dags. Dette er en meget velskrevet roman, hvor man straks fornemmer at research og forståelse for gamle myter og folkehistorier, har haft stor indflydelse på historiens form. En klar anbefaling!

 

MetteSejrbo.dk – forfatterens egen hjemmeside

 


flags.es

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem