Øland-pbVÅDESKUD & ØLAND

Kun 139 kr inkl fragt

Billigbogsudgave af kortroman 3 og 4 i Tora Skammelsen-serien (210 sider).

ISBN 9788793197671
(Kontakt os på candiedcrime(at)gmail.com, hvis du foretrækker andre måder at betale på)

 

3.Vådeskud (klik for at købe ebogen)

‘Tragisk ulykke’ – ifølge den lokale avis blev den kendte advokats kone dræbt af et vådeskud. Men Tora overhører en samtale hos sin frisør, som får hende til at spekulere på, om dødsfaldet virkelig var en ulykke. Hun og kæresten, politiassistent Thomas Bilgren, giver sig til at undersøge advokatparrets forhold og kigge nærmere på deres venner. Og selvfølgelig opdager de snart, at der er god grund til at tvivle.

4.Øland (klik for at købe ebogen)

Tora bliver inviteret til at bo på herregården Øland i Thy, mens hun arbejder på en folder om gården, som skal bygges om til hotel og kursussted. Snart opdager hun, at det ikke er alle på gården, som er begejstrede for at have den nysgerrige forfatter boende, men hun ved ikke hvorfor. Men Tora er stædig, især når hun kommer på sporet af et uopklaret dødsfald, som rækker tres år tilbage i tiden. Hun bider sig fast, indtil hun finder svarene, selv om hendes kæreste, kriminalassistent Thomas Bilgren, advarer hende om faren ved at grave  gamle hemmeligheder frem i lyset.

Tora-billigbog2HUSET VED HAVET & NABOHUSET

Kun 115 kr inkl fragt

Billigbogsudgave af de to første Tora Skammelsen-kortromaner (184 sider).

ISBN 9788793197503
 (Kontakt os på candiedcrime(at)gmail.com, hvis du foretrækker andre måder at betale på)

1.Huset ved havet (klik for at købe ebogen)

Tora låner et fiskerhus ved Vesterhavet, fordi hun har behov for at komme væk fra det hele et stykke tid. I første omgang ser det ud til, fasters lille hus i den yderste klitrække er det perfekte valg, men så snubler den nysgerrige forfatter over et skelet i kælderen.

Krimiforfatter Susanne Staun om ‘Huset ved havet’:

“Virkelig velskrevet krimi, hvor forfatteren fremviser stort kendskab til den historiske periode.”

En engelsk anmelder skriver “The author’s integration of historical detail dating back to World War II into a contemporary mystery is masterfully done.”

 

2.Nabohuset (klik for at købe ebogen)

Tora kaster sig ud i at købe eget hus i Thy, men landsbylivet lever ikke helt op til hendes forventninger. Snart bliver hun dog meget interesseret i at følge med i, hvad hendes noget specielle genbo Margrethe foretager sig. Hvorfor vil enken ikke indrømme, der bor en mand i huset hos hende? Og så er der Rune, den charmerende sælger på Møllekroen, som nærmest slår benene væk under Tora, mens hendes politiven, Thomas Bilgren, er alt for optaget af et røveri.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem