Velkommen til en ny forfatter på Candied Crime.

Skrumlerne-pb3Elisabeth Weinkauff er en ung debutant, som netop har udgivet sin første børnebog, Skrumlefesten.

Illustrator er Camilla Næsager Nielsen, som studerer på Animationsskolen i Viborg.

Målgruppen er børn på omkring 5-7 år, og bogen er en rigtig hyggelig godnatlæsningsbog. En dygtig 7-årig vil kunne læse bogen med lidt hjælp fra en voksen.

“Hørte I det?” Skrittes øjne var så store som tekopper. “Hun aflyste skrumlefesten! Man kan da ikke aflyse skrumlefesten.”

Nej, det kan man ikke. Men hvad gør man så, når alle de voksne skrumler er blevet syge? Man holder da bare festen selv! Hvor svært kan det lige være?

Sværere end man skulle tro. Mon Skritte, Skrumbert og Skrutrik klarer det hele, før tiden løber ud?

Vejledende pris for den indbundne bog: 129 kr + porto.

Anmelderne siger:

.

Xenias Bogblog

Når man tager med Skrumlerne på eventyr er de ledsaget af rigtig fine illustrationer, der hjælper fantasien på vej. Tegningerne er farverige og hyggelige og minder mig virkelig om “Troldeliv”-tegningerne af Peter Madsen.
Skrumlebørnene har hver sine egenskaber, og det er tydeligt, at sammen kan de alt. Der er den organiserede, den sjove og den lidt kluntede. Men alle skal bruges på et bestemt tidspunkt gennem bogen, præcis som i et klassisk eventyr.
“Skrumlefesten” er virkelig hyggelig, og den mindede mig om, at børnebøger bare kan noget helt specielt. Den fik mig til at grine og tog mig med til en verden, jeg virkelig havde det rart i. Illustrationerne er prikken over i’et, og jeg håber bestemt, at der kommer flere bøger om de fine Skrumler.

 

Eva Lucia – reviews & literature

“SKRUMLEFESTEN er en sød og humoristisk fortælling om selvom man er lille, så kan man lige så meget som en voksen kan. Vejen er underholdende, sproget er sjovt og finurligt og der er mange gode stunder i løbet af fortællingen, som vil egne sig godt til højtlæsning eller godnatlæsning.”

 

BIBLIOTEKAT

 

“SKRUMLEFESTENer en sød lille højtlæsningsbog med rigtig mange gode ideer, som for eksempel at måle afstand i vabler og en forstuvet ankel eller da de to drengeskrumler er bange for at pigeskrumlen drukner og hun svarer: at piger vel kan drukne ligeså godt som drenge.”

Forfatterfoto